cual de estas telenovelas de TV3 es mejor?

de tv3

Statistics by Voters

Gender

Loading stats...

Age

Loading stats...

Location

Loading stats...
 1. 1
  Ventdelplà

  Ventdelplà

  25 points
  |

  Ventdelplà

  25 points

  Ventdelplà és una sèrie dramàtica creada per Josep Maria Benet i Jornet i produïda per Diagonal TV

  Read more

  que es va emetre per Televisió de Catalunya durant set temporades entre el 14 de febrer de 2005 i el 17 d'octubre de 2010.
  La sèrie narra com una dona de Barcelona intenta refer la seva vida en un poble després de fugir dels maltractaments del seu marit.La majoria de les escenes exteriors de Ventdelplà han estat rodades al poble de Breda, a la comarca de la Selva. Les escenes que passen en una ciutat (Barcelona o Girona), es van rodar generalment a Sant Celoni.

  Read less

  See all the rankings of Ventdelplà

 2. 2
  poblenou

  poblenou

  0 points
  |

  poblenou

  0 points

  Poblenou fue la primera telenovela catalana en TV3, producción dirigida por Joan Bas y Jaume

  Read more

  Banacolocha, con guiones originales del escritor Josep Maria Benet i Jornet. Fue emitida por primera vez en TV3 en 1994.Se centra en la vida cotidiana de los habitantes de Poblenou, un barrio barcelonés. La serie tiene como punto central el supermercado de los Aiguadé, que constituye el marco en torno al cual se van articulando los diferentes puntos de las familias protagonistas.Entre otros se tocan temas como las relaciones familiores y/o de pareja, el sida, la emancipación de las mujeres, la posibilidad que los/las protagonistas rehagan su vida pasados los cuarenta, la homosexualidad, la prostitución, los malos tratos, el aborto, los embarazos a edades tempranas, los abusos sexuales, las relaciones amorosas en la tercera edad...

  Read less
 3. estacio d'enllaç

  0 points

  Estació d'enllaç és una sèrie de televisió dramàtica produïda per Televisió de Catalunya,

  Read more

  escrita per Jaume Cabré amb Piti Español. La sèrie consta d'un total de 140 episodis i va ésser emesa per primer cop entre els anys 1994 i 1999.Cada capítol, d'entre 45 i 50 minuts de durada, gira al voltant del microcosmos d'una estació de tren, un espai que connota comiat, cruïlla, decisions, penediments, persecució, viatge, somnis, fugida, retrobament, mosaic de vides i tipologies humanes diverses.
  Les situacions dramàtiques que es generen a Estació d'enllaç pivoten a l'entorn de la vida personal de personatges fixos, que fan de l'estació el seu paisatge habitual, i d'altres d'esporàdics que, en cada capítol, es converteixen en l'excusa argumental

  Read less
 4. Secrets de familia

  0 points

  Secrets de família fou la segona telenovel·la d'emissió diària que va emetre TV3 durant l'any 1995,

  Read more

  com a successora de Poble Nou. Aquesta vegada, l'acció succeïa a Girona.

  Read less
 5. Nissaga de poder

  0 points

  Nissaga de poder és una telenovel·la emesa per Televisió de Catalunya. La idea original fou de Josep

  Read more

  Maria Benet i Jornet i Jordi Arcarazo. El repartiment, de més de 30 actors principals, estava encapçalat per Emma Vilarasau i Jordi Dauder, que a la sèrie feien d'Eulàlia i Mateu Montsolís, dos germans propietaris d'unes caves al Penedès, membres d'una rica família.L'argument gira en torn d'un incest entre Eulàlia i Mateu, del qual en naixerà un fill, Eduard. Però els Montsolís no es poden permetre aquest escàndol, de manera que hauran de guardar el secret i fer creure que Eduard és fill d' una relació esporàdica entre el propietari, Mateu Montsolís, i la masovera de les terres, Àngels. En definitiva, la temàtica de la sèrie es basa en els enganys, els assassinats, les juguesques, l'enveja... i les relacions més tèrboles entre els membres d'una poderosa família enmig d'una atmosfera asfixiant. Fruit d'això, Nissaga de Poder va ser una de les sèries més populars de TV3.

  Read less
 6. el cor de la ciutat

  0 points

  El cor de la ciutat va ser una telenovel·la produïda i emesa per Televisió de Catalunya, situada al

  Read more

  barri de Sant Andreu de Barcelona. L'emissió va iniciar-se l'11 de setembre de 2000 amb un capítol especial a la nit i el seu desenllaç es va emetre el dimecres 23 de desembre del 2009.La sèrie tenia com a objectiu explicar el dia a dia dels veïns d'un barri de Barcelona. Històries quotidianes identificables en qualsevol indret de la societat catalana.Es van emetre nou temporades completes i una desena de tres mesos, superant a la xifra dels 1.900 capítols, el que la converteix en la sèrie més llarga de la història de TVC. També ha estat la més vista, arribant a puntes de 800.000 espectadors (gairebé el 50% de la quota de pantalla a Catalunya) i superant el milió d'espectadors en els seus capítols especials de final de temporada, de major durada que l'habitual, i que van seguits d'una gala anomenada La nit del cor.Els interiors són gravats al centre de producció que TVC té a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els exteriors eren gravats a Sant Andreu del Palomar, (Barcelonès), excepte en la sisena temporada on els exteriors eren gravats a Sants.Les músiques d'inici, final així com les que ambienten la sèrie són compostes per l'Albert Guinovart.

  Read less
 7. 9
  la riera

  la riera

  0 points
  |

  la riera

  0 points

  La Riera és una telenovel·la de TV3, estrenada el diumenge 10 de gener del 2010, 16 anys justos

  Read more

  després de l'estrena de la primera telenovel·la de la cadena, Poblenou, en substitució d'El cor de la ciutat. Fins a juliol de 2013 s'han emès 4 temporades de la sèrie, que finalitzarà amb una cinquena i última entrega el juliol de 2014, superant els 900 episodis.La Riera és la història d’una família que regenta un restaurant en un poble de la costa, no gaire lluny de Barcelona. L’acció comença quan el patriarca de la família, l’Ignasi Guitart, reuneix la seva dona i els seus fills per explicar-los que deixarà la direcció del restaurant i marxarà de Sant Climent. La notícia, totalment inesperada per tothom, provoca una sotragada emocional i un canvi de rols a la família que seran el motor de la primera temporada de la sèrie.
  Els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè) seran els personatges principals al voltant dels quals giraran les trames principals.
  Seguirem la història des del punt de vista de cadascun dels personatges, no com si fos una sèrie coral, sinó de vides creuades. Això permetrà que les trames no es dispersin, que els personatges siguin més complexos. Que l’espectador pugui accedir a les misèries i grandeses d’uns personatges imprevisibles, contradictoris, genials i detestables al mateix temps.

  Read less
 8. mar a fons

  0 points

  Mar de fons és una sèrie dramàtica produïda per Televisió de Catalunya i Diagonal TV, que es va

  Read more

  emetre per TV3 des del 18 de setembre de 2006 fins al 30 de gener de 2007. Cada setmana s'emetien dos capítols, en prime time els dilluns i dimarts a la nit, sumant un total de 40.La sèrie està ambientada principalment a l'edifici del World Trade Center de Barcelona, on l'editorial Babel hi té la seu. La família Revert n'és la propietària i la dirigeix el patriarca Nofre Revert. Un dels seus fills, en Carles Revert, és psicòleg i té la consulta al mateix edifici. El marit de la filla gran treballa a l'editorial, i la filla petita vol muntar el seu propi negoci.Al mateix edifici hi treballa de publicista, la Judit Blanchard, única descendent de la família Romeu, fundadora de l'editorial als anys 30. Els Romeu eren d'ideologia republicana i durant la Guerra Civil van perdre l'editorial a mans d'un gendre falangista, el pare del Nofre Revert.

  Read less
 9. 11
  gran nord

  gran nord

  0 points
  |

You have added candidates in this ranking.

  Comment

  Activities